UA-135988544-2
top of page

Sähkölasku pienemmäksi aurinkosähköllä

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen – palveluna. Haluttaessa myös rahoituksella. Hoidamme siis koko prosessin alusta loppuun ja Sinä saat nauttia pienemmästä sähkölaskusta.

Suunnittelemme aurinkosähköpaketit aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme kartoittaa kiinteistön sopivuuden järjestelmälle (esim. varjostumat, sulakkeet...) sekä mitoitamme kohteeseen sopivan kokoisen järjestelmän. Kerromme myös reilusti jos järjestelmä ei ole sinulle taloudellisesti kannattava.

Alle on valittu laadukkaita tarjouspaketteja mutta myös muita halvempia paneeleita esim. Longi, Jinko, URE, Suntech tai lukuisat kerrat maailman parhaaksi valittuja mutta todella kallita SunPower paneeleja 25 vuoden täystakuulla voidaan halutessa tarjota. Myös halvempia invertteritä esim. Sungrow, SMA ja Goodwe on saatavilla.

Aurinkokuningas Oy on kansainvälisten IBC SOLAR AG:n Premium Partner ja Fronius System Partner

Hyödyt asiakkaille:
• yksilöllinen ja osaava asiakaspalvelu
• ammattimainen kohdesuunnittelu
• korkealuokkainen tekninen pätevyys
• ammattimaiset asennukset
• laadukkaat ja viimeisintä tekniikka olevat tuotteet
• tuotteiden pitkistä takuista vastaa vakavarainen kansainvälinen yritys

SE_LOGO_Fronius_System_Partner_Pantone (1).jpg

Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.  Voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 EUR kotitalousvähennyksen. Jos henkilökohtainen 2 250 EUR raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin 100 EUR omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

!

Tiesithän että aurinkosähkön toimittajan tulee antaa tilaajalle sähkötekninen dokumentaatio, jonka on sisällettävä hyvinkin yksityiskohtainen kuvaus järjestelmästä sähköpiirustuksineen. Ennen kuin teet ostopäätöksen, vaadi riittävät dokumentaatiot myyjältä sopimuksen  teon yhteydessä.  Aurinkokuningas toimittaa ne aina. Sähkötekninen dokumentointi on tärkeää, jos järjestelmään tulee myöhemmin vika tai sitä halutaan laajentaa. ulkopuolisen tahon on hyvin hankala ymmärtää järjestelmän rakenne tai paikantaa vika ilman dokumentaatiota. 

Oletko harkinnut virtuaaliakkua aurinkosähköjärjestelmään? Muista että voit aina myydä ylituotannon ja saat siitä hyvitystä ilman sitoutumista pitkään kuukausittaiseen sopimusmaksuun tai sähkön hintaan. Alla esimerkkilaskelma, jolla voit arvioida virtuaaliakun kannattavuutta.

Virtuaaliakku 2022.png
YHTEYDENOTTO

Kiitos tiedoista!

Täytä lomake ja ollaan yhteydessä.

bottom of page