UA-135988544-2

Sähkölasku pienemmäksi aurinkosähköllä

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen – palveluna. Haluttaessa myös rahoituksella.

 

Hoidamme siis koko prosessin alusta loppuun ja Sinä saat nauttia pienemmästä sähkölaskusta.

Suunnittelemme aurinkosähköpaketit aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme kartoittaa kiinteistön sopivuuden järjestelmälle (esim. varjostumat, sulakkeet...) sekä mitoitamme kohteeseen sopivan kokoisen järjestelmän. Kerromme myös reilusti jos järjestelmä ei ole sinulle taloudellisesti kannattava.

Esimerkkejä Premium aurinkosähköpaketeista laadukkailla IBC Solar half-cut paneeleilla, telineillä joilla on 15-vuoden materiaalitakuu sekä Froniuksen invertterillä. Hintoja voidaan tarkistetaa jopa alas päin vaihtamalla paneelia tai invertteriä.

 

3,7    kWp   10 paneelia    5 195 EUR

5,1    kWp   14 paneelia    5 995 EUR

6,9    kWp   19 paneelia    6 995 EUR

10,2  kWp   28 paneelia    9 995 EUR

 

Esitetyt hinnat alkaen sis. alv 24 %. Erikoistarjous, voimassa 31.12.2020 mennessä tehdyille tilauksille Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Siuntio, Lohja, Vantaa ja Vihti alueella.

Aurinkopaneelit ovat merkittävä sähkölaskun keventäjä ja järjestelmien takaisinmaksuajat ovat jo lämpöpumppujen tasolla. Voit saada hankinnalle puolisosi kanssa yhteensä 4400 EUR kotitalousvähennyksen mutta jos henkilökohtainen 2200 EUR raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Tällöin 100 EUR omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

!

* Tiesithän että aurinkosähkön toimittajan tulee antaa tilaajalle sähkötekninen dokumentaatio, jonka on sisällettävä hyvinkin yksityiskohtainen kuvaus järjestelmästä sähköpiirustuksineen. Ennen kuin teet ostopäätöksen, vaadi riittävät dokumentaatiot myyjältä sopimuksen  teon yhteydessä. Aurinkokuningas toimittaa ne aina.

!

Oletko harkinnut virtuaaliakkua aurinkosähköjärjestelmään? Muista että voit aina myydä ylituotannon ja saat siitä hyvitystä ilman sitoutumista pitkään kuukausittaiseen sopimusmaksuun tai sähkön hintaan. Alla esimerkkilaskelma, jolla voit arvioida virtuaaliakun kannattavuutta.

Jarmo Saikkonen +358 40 682 9949

©2018 aurinkokuningas.fi Hakukoneoptimoidut kotisivut ja verkkoläsnäolo

LuotettavaKumppaniyritys