UA-135988544-2

Sähkölasku pienemmäksi aurinkosähköllä

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen – palveluna. Haluttaessa myös rahoituksella.

 

Hoidamme siis koko prosessin alusta loppuun ja Sinä saat nauttia pienemmästä sähkölaskusta.

Suunnittelemme aurinkosähköpaketit aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme kartoittaa kiinteistön sopivuuden järjestelmälle (esim. varjostumat, sulakkeet...) sekä mitoitamme kohteeseen sopivan kokoisen järjestelmän. Kerromme myös reilusti jos järjestelmä ei ole sinulle taloudellisesti kannattava.

!

Esitetyt hinnat alkaen sis. alv 24 %. Avaimet käteen. Hinta-arvio asennukseen johon ei tarvita erillistä nostokalustoa tai merkittäviä muutoksia sähkökeskukseen. Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.  Pakettiin kuuluu IBC Solar half-cut premium paneelit 15 vuoden materiaali- ja 25 vuoden tuottotakuulla sekä Froniuksen invertteri. Tuotetiedot saat ylläolevista linkeistä.

3,7    kWp   10 paneelia    5 195 EUR

5,1    kWp   14 paneelia    5 995 EUR

6,9    kWp   19 paneelia    7 495 EUR

9,9    kWp   27 paneelia    9 995 EUR

* Tiesithän että aurinkosähkön toimittajan tulee antaa tilaajalle sähkötekninen dokumentaatio, jonka on sisällettävä hyvinkin yksityiskohtainen kuvaus järjestelmästä sähköpiirustuksineen. Ennen kuin teet ostopäätöksen, vaadi riittävät dokumentaatiot myyjältä sopimuksen  teon yhteydessä.  Aurinkokuningas toimittaa ne aina.

Oletko harkinnut virtuaaliakkua aurinkosähköjärjestelmään? Muista että voit aina myydä ylituotannon ja saat siitä hyvitystä ilman sitoutumista pitkään kuukausittaiseen sopimusmaksuun tai sähkön hintaan. Alla esimerkkilaskelma, jolla voit arvioida virtuaaliakun kannattavuutta.

!

YHTEYDENOTTO

Täytä lomake ja ollaan yhteydessä.

Jarmo Saikkonen +358 40 682 9949

©2018-2021 aurinkokuningas.fi Hakukoneoptimoidut kotisivut ja verkkoläsnäolo.

Tietosuojaseloste

LuotettavaKumppaniyritys